världens snyggaste utrustning ?


hittade två bilder här nu från göteborg horse show (saknar som fan!)
finns det något finare än rosa utrustning okej .. rosa chabrak , mössa med mer..
men rosa sadel och träns så jävla gulligt jag tycker rosa är jätt gulligt..
spelar ingen roll ponny eller stor häst super sött på båda ju åh jag skulle vilja ha det här ♥
eller vad tycker ni ... hiss/diss ? :)
// josefin

Förlåt

Men man hinner inte blogg så ofta när man har 4 hästar, kompisar och inte vill sitta vid datan hela tiden.

Jag bloggar när jag har tid :D

// Cornelia :)

tränade för proffstränaren i tisdags !

 

 

 

 

 

hej på er allihopa !
förlåt för den dåliga updateringen men jag har sovit oss mormor nu i fyra dagar osv.

så jag har inte kunnat blogga då allså eftersom har varit träning nästan alla dagar och tillbringat all tid i stallet. men jag kan ju säga att min häst är i FORM ..... jag lovar er !

 

 

 

 

för i tisdags åkte jag till mitt jobb då chefen (proffstränaren stefan persson) skulle hjälpa mig med ajax varför han galloperar osv . han fick köra han och gud vad snäll han var haha jag tror han trivs med stefan om jag ska vara ärlig .... :) nu ska vi ha tunga boots fram kanske rycka skorna bak och helstängt nu ska vi se om detta hjälper hittar inte mitt helstäbgda .. :o så jag får köpa ett nytt kostar ungefär bara 400 kronor hehe min häst är dyr . xd

 

 

 

 

men nu när jag har kört han hemma så har jag haft dubbla boots bak och det har gått super bra ! nu ska jag träna allt jag har till halmstad 7 augusti gud vad tiden har sprungit i väg och nästan inga tävlingar i år heller .. :( men ajax har inte varit på topp heller tyvärr..

 

 

 

 

men denna vintern ska han hårdtränas bara nästa år också sen får jag inte köra min fina ponny .. men jag kommer aldrig lämna han . han ska jag leva med tills jag dör eller han före .. xd

 

 

 

men ja vi hörs lite senare för ska snart till jobbet sedan rida systers ena häst med kusin , och syster mysigt ♥ sedan får jag och mamma köpa helstängt också har bara 38 kronor kvar på kontot så mamma får betala haha :D

 

 

 


bilder jägersro 10 juli 2011 ..

tryck på bilden så blir den större !
här är dom jag älskar bilderna super fina !
på tisdag åker jag till proffstränaren stefan persson där jag jobbar med dom ska hjälpa mig nu med ajax varför han hoppar och så han ska få provköra också jätte kul och jätte snällt att dom kan hjälpa mig ! blir så glad om detta kan bli annorlunda ajax vill så mcket mer än vad han kan . han vill alltid ligga i täten få springa om alla visa att han kan visa att han är bäst !




tävlade i dag .. gick så där .

hej på er allihopa !
förlåt för den sjukt dåliga updateringen .. men har varit mycket nu med tävling ajax har inte mått bra och sånt ..
men hans strålar sprack när jag skulle köra snabbjobb eller så han hade ganska ont sedan efter några dagar körde ag han och gick sjukt bra hade smörkt in en massa och funkade utmärkt :) ja men allt har gått bra sen dess förutom i går kanske man ska säga klockan är 04.36 ..... allså jag säger i dag konstigt att skriva i går och sånt men tävlingen var den 10 juli hehe ;)
morgonen började skit hann precis med allt tills mamma kom och vi skulle börja lasta vi brukar alltid ställa sulkyn jämte på andra sidan men vi skulle ha en av amandas russ där så vi fick ha sulkyhållare , såklart hittade vi inte dom letade och letade men kom inte fram några vi fick bara hoppas på att vi kunde låna en sulky i malmö då !
hämtade russet gick bra förutom att ajax är jävligt kaxig bara hehe fick stanna 2-3 gånger på vägen ner .
vi hittade nästan en likadan sulky som jag har fast våran är vinröd och denna var blå verkligen super snällt att man kan låna av varandra jätte snälla människor jag fick låna vagnen av !  värmningen gick strålande fast tömmarna var sjukt långa och gick inte att korta mer och sånt fick köra med jätte långa tömmar i loppet .. men loppet kommer vi snart till. defileringen skulle han sticka i bland och sånt sedan vände han när jag skulle köra in . körde sedan in igen .
tömmar långa hästen hade panik . men gick bra ändå .. jag voltade jämte en liten kille inte alls så gammal ..
han hade nog lite svårt med det han höll på att köra på mig i starten ajax fick ännu mer panik och galloperade som fan .. la mig mer uppåt banan ville inte störa alla andra , eftersom dom vill ju såklart komma förbi .
sedan när alla skulle lägga sig om ville han inte gå ner till banan han ville ligga där uppe jag blev fett sur smälde sedan till honom han var stressad och en massa .. mina armar och händer gjorde ont .. sedan la han sig i förstaspår i upploppet han låg helt själv där och helvete vad han gick !? :o travade som fan , går allså inte med lopp som hästar jagar honom han måste jaga dom . han fick minst 10 galloper i dag jägersro är ingen bana för han heller tror inte han trivs där heller . banan var inte den bästa heller .. sedan gick allt bra men en riktigt otursdag i dag .. många fick en massa fina bilder på mig kan ju lägga upp dom i nästa inlägg ska bara ladda hem dom eller så .

RSS 2.0