GOTT NYTT ÅR!!

jag vill ursäkta för den superdåliga bloggningen ännu en gång!
i dag är det nyår och slutet för 2011 och det har varit väldigt mycket upp & ner.. aja har varit skadad inga bra resultat ( de flesta gångerna i alla fall ).. år 2012 blir en ny häst och ajax ska gå under tre minuter och sista året jag får köra shettis kommer kännas tungt men vi ska fixa det jag och min kompis!
men ... år 2011 har jag ändå fått en massa nya kompisar jag har fått två segrar med ajax fått köra andras hästar och en massa mer , nu vill jag njuta av detta sista året så tycker vi hörs i morgon eller något! gott nytt år önskar josefin på TEAMCJ!
en massa foton ifrån 2011!

HANDBOLL!!

Hej allihopa!
Sitter nu och kollar på handbollen..
Jobbat nu till klockan fyra så kom hem och duschade direkt och nu ska vi äta god mat. Inget inlägg på rasten i dag men det blev en kamera wiho, nu kommer bloggen bli roligare med fina bilder osv , fick ju jätte mycket för bara 7500 kr för kameran och kitet. Bild kommer sen ..
Oj maten klar. Hörs snart.


JAG BER OM URSÄKT!..

Hej allihopa! Hur mår ni idag? Själv mår jag super och ska snart gå och lägga mig jobba på travet i morgon..

Som sagt jag ber om ursäkt för bloggningen men mitt internet har varit jätte dumt och har inte kunnat vara inne på nätet fattar mig inte på detta dumma internet både här hemma och på min iphone men nu ska det tydligen vara fixat så tycker jag kan göra mitt inlägg här på mobilen då istället! Verkar ju vara jätte bra..

Inget stall idag min mormor och morfor var så gulliga och tog hand om hästarna idag mina morföräldrar är helt underbara (L) i morgon ska jag försöka åka upp efter jobbet och jag ska hinna med på min rast efter tio att köpa mig en systemkamera en Canon eos 550D så kan man ta riktigt fina bilder på hästarna och så då blir det ännu roligare att blogga med. Ett inlägg får räcka med i dag eftersom jag nu ska gå och lägga mig klockan ringer 06.00 i morgon då vi ska vara där tidigare eftersom jag ska hinna med kameran med! Men vi hörs på min lunchrast i morgon så får ni ett eller flera inlägg då! :)

Ha det bra!
/ Josefin


RSS 2.0